Event vi var på under 2022

Sommar på Ven - Våffelmakeri

Sommar på Ven

24 juni – 20 aug kl 11-17

Ven, den lilla pärlan mellan Skåne och Danmark. En magisk ö med vidunderlig utsikt. Där stod vi och njöt av sommaren och gräddar frasiga våfflor till alla som kom och besäkte oss. Var du på Ven och älskade våra våfflor precis som vi gör, recensera oss gärna 🤩

Moveat på Ven - Våffelmakeri

Moveat på Ven

17 september

En matvandring på Ven där jag serverade en trerätters avsmakningsmeny. Tre våffelhjärtan,  förrätt med Skagenröra, huvudrätt en Tångkaviarvåffla och dessertvåffla med Nyponkräm. Det blev väldigt uppdkattat.

 

Nyponvåffla - Våffelmakeri

Mikaelimarknad Fredriksdal

25 sept kl 10-17

Mat, musik och lantlig folkfest. Välkommen till årets stora höstmarknad på Fredriksdal. Här kan du bland annat smaka på höstens och världens läckerheter, hoppa i halmen, prova på ullhantverk, köpa frukt, hantverk, fest och firande.

Sjöbo marknad

Sjöbo höstmarknad

8-9 okt

 

Ryds marknad 2022

Ryds marknad i Höganäs

29 oktober

 

Hässleholms julmarknad 2022

Hässleholms jul

17 – 20 november

 

Julmarknad-Bosjökloster-Våffelmakeri

Julmarknad Bosjökloster

25-27 november

Låt julkänslan infinna sig denna första adventshelg, passa på att köpa julklapparna direkt från runt 75 lokala hantverkare och matproducenter, umgås över en kopp varm glögg med julbak eller ät Bosjöklosters goda julbuffé. Gå på julklappsjakt i labyrinten och i parken, åk häst-och-vagn och träffa jultomten. 

Jul på Fredriksdal

Julmarknad Fredriksdal

2-4 december

Jul på Fredriksdal är en magisk upplevelse för besökare i alla åldrar. Det är en gammaldags julmarknad med utställare och musik, skånska delikatesser, välgjorda hantverk och julefrid. I våra historiska hus upplever du julförberedelserna från förr. Hos utställarna kommer det att finnas något för de flesta smaker.

Julmarknad-Övedskloster-Våffelmakeri

Julmarknad Övedskloster

9-11 december

Vi ordnar jul på Övedskloster med över 120 utställare, aktiviteter, luciatåg och underhållning.Vi öppnar redan på fredagen med härligt kvällsmys, och håller sedan öppet även lördag och söndag. Grupprabatter och pensionärsrabatter erbjuds på fredagen.

Allergi?

Bra att veta

Blåbärsgrön avdelare

Vi på Våffelmakeriet är mycket noga med våra ingredienser och arbetar för att tillgodose alla våra kunders behov. Vi gör allt från grunden och använder nötter och mjöl, vilket innebär att vi tyvärr inte kan erbjuda våfflor som är helt fria från gluten och nötter. Men vi har också en specialsmet som är fri från gluten, mjölk, laktos, socker och är vegansk, även om den kan innehålla spår av nötter/gluten/mjölk/laktos.

Vi har dock ett separat våffeljärn för gluten/laktos/vegan alternativ, så informera oss gärna om eventuella allergier vid beställning, så att vi kan hjälpa dig på bästa sätt. Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor!